Depp zijn eerste diploma

Depp heeft op 5 november 2017 zijn cursus basis 1 afgesloten met een examen en daarmee zijn eerste diploma behaald. Hij begon het examen door in een vieze sloot te springen, maar haalde op zijn zwarte laarsjes 53 van de 55 punten binnen, een prachtig resultaat. Op 12 november 2017 gaan we door met het vervolg van deze cursus, de basis 2. 
 

Baas hond zwemmen

Op 10 september 2017 hebben Cayra en Chase het zwemseizoen van het openluchtzwembad hier in de buurt afgesloten tijdens het baas hond zwemmen. Voor de baas was het te koud om in het water te gaan, maar de honden hebben zich geweldig vermaakt. 
 

Nieuwe huisgenoot

Met trots mag ik onze nieuwe huisgenoot Depp voorstellen. Hij maakt vanaf 15 juli 2017 zijn intrede in onze roedel. Voor meer informatie over Depp kunt u terecht op zijn eigen pagina. 
 

Renbaandag 

Cayra heeft zich op 13 mei 2017 mogen uitleven op de renbaan in Oude Pekela. Ondanks dat ze nog niet de concentratie had de hele baan zelfstandig uit te lopen, heeft ze wel laten zien hoe snel ze is.
 

Damon zijn tweede diploma 

Damon heeft op 22 januari 2017 zijn cursus basis 3 afgesloten met een examen en zijn tweede diploma bij ons behaald. Wederom heeft hij de cursus afgesloten met prachtige resultaten.
 

Damon op kalender

Elke maand houd goldenretrieverfokkers.nl een just 4 fun fotowedstrijd. Uit de inzendingen wordt er een winnende foto gekozen en zo ontstaat er aan het einde van het jaar een mooie kalender met golden retrievers. Deze maand is de foto van Damon uitgekozen tot de mooiste, hij zal in de kalender van 2017 bij oktober verschijnen.  
 

Vanlijnden Nardo Leo It Is, Meriam Wennekes, Golden Guys

Damon zijn eerste diploma 

Damon heeft op 23 oktober 2016 zijn cursus basis 2 afgesloten met een examen en zijn eerste diploma bij ons gehaald. Slechts vier maanden bij ons en de cursus prachtig afgesloten met 54 van de 55 punten. Op 6 november zullen we doorgaan met het vervolg van deze cursus, de basis 3. 
 

Chase zijn derde diploma 

Chase heeft op 10 juli 2016 zijn cursus basis 3 afgesloten met een examen en zijn derde diploma behaald. Het was een warme en benauwde dag, maar wat deed mijn clown het weer super. Nu tijd voor zomervakantie en daarna begin ik 28 augustus 2016 met Damon met de cursus basis 2.
 

Nieuw maatje!

Sinds 18 juni 2016 hebben we een nieuwe huisgenoot genaamd Damon. Zijn vorige baasjes konden hem helaas niet meer genoeg bieden en zochten daarom een nieuw huisje. Hij was binnen vijf minuten goede vrienden met Chase en ik weet zeker dat ze samen veel lol gaan beleven. Voor meer informatie over Damon kunt u terecht op zijn eigen pagina.
 

Reunie nest Chase 

Op 25 maart 2016 vierde Chase zijn eerste verjaardag. Op 26 maart zijn we naar Appelscha gegaan om dit ook met zijn ouders en broertjes en zusjes te vieren. Het was een geslaagde dag, met veel waterpret en prachtig weer. 
 

Chase zijn tweede diploma

Chase heeft op 6 december 2015 zijn cursus basis 2 afgesloten met een examen. Wederom met een prachtig resultaat, waarmee hij de eerste plek behaalde. Op 24 januari 2016 zullen wij doorgaan naar het vervolg van deze cursus, de basis 3.
 

Chase zijn eerste diploma

Chase heeft op 27 september 2015 zijn cursus basis 1 afgesloten met een examen. Voor elk onderdeel kon je vijf punten behalen en dit haalde Chase op alle onderdelen, hiermee haalde hij de eerste plek. Op 4 oktober 2015 zullen we doorgaan naar het vervolg van deze cursus, de basis 2. 

Terugkomdag nest Chase

Op 11 juli 2015 hebben we van het nest van Chase een terugkomdag gehad. 10 van de 11 broertjes en zusjes waren aanwezig samen met papa Gentle en mama Ninthe. We hebben ons vermaakt met verschillende spelletjes en een jachtoefening.